Dekor till glasdörrar

Dekor till glasdörrar

Dekor kontor

Namn på kontorsrum

Vi gör även dekaler för att sätta på kontorsrum, konference rum mm. Du kan beställa till enstaka kontorsrum eller till flera. Vill du få en uppfattning om prisbilden för enstaka namndekaler? Se vår TextDesign. Eftersom text till kontorsrum och konference rum ofta följer ett företags grafiska profil är det i regel smidigast att maila önskad text, typsnitt och storlek mm så får ni pris av oss. Det är smidigt att montera själv, beskrivning och skrapa medföljer.

Vid flertalet namndekaler till konferensrum beräknas pris utifrån textstorlek och antal bokstäver, dock levereras namndekalerna på var sitt ark för att underlätta rak och snygg montering

Mailadressen finner ni längst ner i footern.

Behöver du dekor till glasdörrar och konferensrum? 

För att göra glasdörrar mer synliga och säkrare kan man sätta dekor i form av frostad vinyl på kontorsrum. Vi har en speciell frostad vinyl som är enklare att sätta upp även för den som inte är så van, den gör det lättare att få bubbelfritt resultat.

Man kan även med fördel använda denna vinyl för att skapa insynsskydd i ett butiksfönster. Vid montering på hela fönster/större ytor är det dock i regel bäst att vända sig till ett företag som kan hjälpa till med monteringen då det krävs vana för att få en större yta snygg då vinylen blir svårare att hantera för en ovan om den tex är 100 x 250 cm.

Dekor kontor

Frostad vinyl används ofta som insynsskydd på glaspartier; skyltfönster till salonger, dörrar och andra ställen där man vill få in ljus men inte ha full insyn.
Frostad fönsterdekor; man kan skära ut en logga eller text ut ur dekoren så att den frostad vinyl begränsar insyn men med en synbar logga.

För att skapa insynsskydd har vi en vinylbredd på 126 cm och den går att köpa färdigkapad eller på löpmeter m bredd 126 cm; 250 kr + moms/löpmeter.
Vid beställning av bredd 126 cm som överstigen 0,6 löpmeter tillkommer en frakt på 199 kr.