Båtdekor2018-11-16T19:07:55+00:00

Båtdekor & Båtdekaler

Båtdekor & Båtdekaler

Priset beräknas på textens längd

Prislista dekaltexter
Textdekaler
Vinyltexter dekaltext
Kompassros

Kom gärna med förslag på nya båtsymboler!

Klarlackad skylt

Klicka på bilden så kommer du till en fin bildserie på renovering av en namnskylt i trä!

Typsnitt Snell-B

Möjlig totalhöjd är mellan 15 mm till 60 cm Här är texthöjden 10 cm, men den totala höjden blir 13 cm, då gement g tar plats nedåt.

Texterna monteras i ett stycke och det är lätt att få det rakt och snyggt.

Vill man ha både båtnamn och ort på båten väljer man ofta att namnet är mindre än båtens namn, ofta räcker halva längden.

Mera info båtdekaler:

Vi skär ut båtdekor, båtdekaler, båtnamn och båttext billigt i självhäftande, du monterar själv din båtdekor där du vill att det ska sitta!

Har du andra önskemål? Den viktigaste informationen vi behöver för att kunna lämna ett pris eller förslag på båtdekor är hur stor yta det är på båten, som båtdekoren ska placeras på. Har vi det måttet, är det enkelt för oss att lämna uppgifter på hur stor båtdekalerna kan bli.

Vi lämnar gärna förslag till dig i en pdf-fil, utifrån dina önskemål. Det är lättare att bli nöjd om man kan påverka det slutgiltiga resultatet i förväg. Du monterar enkelt själv din båtdekal, monteringsanvisning och skrapa medföljer din beställning.

Båtdekaler till bästa pris! Storlek och pris på billiga självhäftande båtdekor & båtdekaler, prislista för båtdekaler som är mellan 50 och 140 cm.

Namntext till båt
Frostad folie
Printad logga
Båtdekor
Namndekor på båt

Tack för god service! Så här fint blev det

Charlotte, Båtdekaler
Båtdekor

Hej! Se så fint det blev med dekalen ni hjälpte oss med

Sofie, Båtdekor
Fönsterdekor

Hej Vi är supernöjda med texten på våra fönster, tack! addwise.se

Cecilia, Add:Wise

Kundfoton Båtdekaler

Vi har många nöjda kunder som mailar och tackar, det är naturligtvis uppskattat!
Vi tillverkar sedan 1999 självhäftande texter (båtdekor, båtdekaler) mm och är glada att många kommer tillbaka när de behöver mera dekaler!

Båttext

Hej Mia! Fått paketet idag och håller på att montera! Fint jobb, snyggt förpackat, snabb leverans och ett bra pris! Otroligt tacksam och glad!!!!!!
Med hälsning Danne/ www.searibystorebro.se

Namndekal båt

Hej! I dag har jag satt på dekalerna. Det gick verkligen hur enkelt som helst och resultatet blev perfekt. Här kommer några bilder.
häls. Jan

Båtdekaler

Hej Mia, Vill med bifogad bild bara tacka för ett bra jobb! Jag är också jättenöjd med resultatet, det fick den ”clean-känslan” jag var ute efter.
Hälsningar Fredrik

Kisterdekaler båt

Hej, Första bilden visar att resultatet blev bra. Ska skicka mer när det är polerat och snyggt.
Med vänlig hälsning. Janne

Hej igen så här blev resultatet på min gamla båt!! Joacim är jättenöjd. Jag har nu vaxat min Amaranth och dekalerna sitter kvar helt perfekt så jag är också jättenöjd. Tack skall Du ha igen! //Jan

Några andra nöjda kunder:

Tack för den otroligt snabba servicen! Väldigt fina dekaler och enkelt att applicera. /Mattias

Hej! Vill bara tacka för leveransen av dekaler. Det blev mer än perfekt! Nu vet jag var man ska vända sig, funderar på utseende till övriga dekaler.
Återkommer framledes! Mvh Mats Olofsson

Båtdekor kallas även Båtstripning, båtnamn, båttext.

Vi kan ofta hjälpa er att ta fram ny båtlogga, en del har vi redan såsom Bavaria mfl. Bäst är om vi kan få ett foto taget rakt framifrån på båtloggan om den behöver återskapas.